Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRPITE Zbog nemara gradske uprave javni zahodi za vrijeme Adventa ne rade u večernjim satima

TRPITE Zbog nemara gradske uprave javni zahodi za vrijeme Adventa ne rade u večernjim satima

'Može se još ispraviti'

Usred adventskih događanja u Đardinu i bedemu Cornaro gdje se posjetiteljima pruža svakodnevna zabava, splitska gradska vlast je napravila propust s nuždom. Ukratko, ako morate u javni zahod primjerice u Nepotovoj ulici, možete samo do 20 sati ili do 21 ako je koncesionar dobre ruke.

Poslije toga, trpite. Naprosto, zaboravilo se na Advent. 

- Takvo je zimsko radno vrijeme, napravljen je određeni previd od strane Grada. Može se još ispraviti - kažu nam u Banovini.

Nije prvi put da se napravi propust u odsjeku komunalnog gospodarstva pod palicom Leone Grgić. Prošle godine se za Vijeće nije pripremila na vrijeme odluka o zabrani izvođenja radova tijekom ljeta. Sada je ta odluka spremna za Vijeće, a aktualna 'nužna' problematika je na čekanju.

Vaša reakcija na temu