Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TRST JE NAŠ Talijanskom političaru koji svojata hrvatsku obalu stigao odgovor iz Splita

TRST JE NAŠ Talijanskom političaru koji svojata hrvatsku obalu stigao odgovor iz Splita

Splitski političar je poručio da bi Lorenza Giorgija u gradu pod Marjanom smatrali redikulom

Nakon što je tršćanski gradski vijećnik Lorenzo Giorgi, član Berlusconijeve stranke Forza Italia, na svom Facebooku objavio kartu Italije kojoj je pripojena hrvatska obala, stigao je odgovor iz Splita.Od Hrvoja Marušića, predsjednika gradskog HSP-a, koji je kao 'repliku' na Giorgijevu kartu uz koju je Talijan napisao 'Naša Italija' objavio Hrvatsku do Alpa. Lorenzov Trst je, naravno, bio u hrvatskim granicama...

Kontaktirali smo HSP-ovca...

- Ovo je sve što možemo odgovoriti Lorenzu Giorgiju, kojega bi u nas zvali - redikulom. Stoga sve možemo shvatiti samo kao zafrkanciju, nikako kao talijansku provokaciju. Očito netko u Italiji želi skrenuti priču s važnijih tema - rekao nam je Marušić.

Vaša reakcija na temu