Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TU JE TVOJ DOM Dodijeljeni novi ugovori mladim obiteljima, srčano se zahvalio otac četvero djece iz imotskih Poljica

TU JE TVOJ DOM Dodijeljeni novi ugovori mladim obiteljima, srčano se zahvalio otac četvero djece iz imotskih Poljica

'Svaka čast Županiji'

Program 'Tu je tvoj dom' kojega je pokrenula Splitsko-dalmatinska županija nastavlja se još jačim ritmom. Župan Blaženko Boban u utorak je dodijelio 31 novi ugovor iz demografskoga projekta, vrijednih 467 tisuća eura.

- Posebna vrijednost današnje dodjele je što je među 31 obitelji kojoj su odobrena sredstva 124 djece - kazao je župan. Do sada su  podijelili 319 ugovora vrijednosti gotovo 3,8 milijuna eura. 

- Kroz te ugovore je zbrinuto ukupno 677 djece. Nastavljamo dalje jer je i nakon ovoga poziva ostalo dosta ljudi. Danas su ovdje bile obitelji s petero, četvero i nešto s troje djece. Nastavljamo i dogodine, a svi koji su zadovoljili uvjete doći će na red i dobiti sredstva, baš kao što je to bio slučaj i u prošlom javnom pozivu - poručio je Boban.

U ime korisnika se zahvalio Josip Livajić iz imotskih Poljica, u kojima, zahvaljujući i mjerama Županije, planira ostati do kraja života. Dobio je 16.000 eura. Otac je četvero djece, a uskoro stiže još jedna prinova u obitelji. 

- Ovo je jedan hvale vrijedan program kojega provodi jedino naša županija. Mladim obiteljima može puno pomoći, nije nikome lako i svi se borimo. Svaka čast Županiji - poručio je Livajić. Planira se javljati i na druge projekte, od solara do OPG-a, a posebice je zahvalan i na još jednom programu, sufinanciranju troje ili više djece koja se školuju.

Vaša reakcija na temu