Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Sindikat policije Hrvatske TUGA I ŽALOST U VELOJ LUCI Na Korčuli je poginuo višestruki državni prvak u veslanju

TUGA I ŽALOST U VELOJ LUCI Na Korčuli je poginuo višestruki državni prvak u veslanju

'Svi smo u šoku, bio je veliki talent'

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na Korčuli poginuo je 22-godišnji policajac Stipe Trojanović iz Vela Luke, bivši član Veslačkog kluba Ošjak, višestruki državni prvak i reprezentativac u raznim veslačkim disciplinama u juniorskim kategorijama.

'Velika žalost i tuga. Svi smo u šoku, izgubili smo bivšeg člana, sjajnog čovika i prijatelja. Bio je veliki talent, peterostruki državni prvak i reprezentativac. Da se nastavio profesionalno baviti veslanjem, bio bi uz bok braći Sinković', kazao nam je Anito Šeparović, predsjednik kluba. 

Trojanović je nastradao na zavojitoj cesti između Pupnata i Žrnova prilikom odlaska na posao u PP Ston. Izgubio je kontrolu i pao s motorom na kolnik. Iz suprotnog smjera naišao je Mercedes. Trojanović je u sudaru zadobio teške ozljede. Prebačen je helikopterom u splitsku bolnicu, no nije mu bilo spasa.

Vaša reakcija na temu