Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUGA U KAŠTELIMA: U vožnji iznenada preminuo svećenik

TUGA U KAŠTELIMA: U vožnji iznenada preminuo svećenik

Don Bobo Delić, župnik u Kaštel Kambelovcu preminuo je tijekom vožnje

Don Božo Bobo Delić, dugogodišnji župnik župe Svetog Mihovila u Kaštel Kambelovcu, u nedjelju 24. svibnja, oko 15.30 sati, iznenada je preminuo tijekom vožnje u osobnom automobilu, piše Portal grada Kaštela. 

Prema saznanjima Portala grada Kaštela, don Bobo je sam upravljao automobilom, a u jednom trenutku mu je pozlilo te je preminuo, nakon čega je automobil bez kontrole udario u zaštitnu ogradu. Na mjesto događaja odmah je stigla ekipa Hitne pomoći, koji su pokušali reanimaciju, no pomoći nije bilo.

Don Bobo Delić 72-godišnji župnik koji je 16 godina služio u kambelovskoj župi, danas je tako svojim župljanima održao svoja posljednja Sveta misna slavlja.

Vaša reakcija na temu