Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUGA ZA UBIJENOM U DUGOPOLJU 'Bože, samo nam daj snage da ovo izdržimo'

TUGA ZA UBIJENOM U DUGOPOLJU 'Bože, samo nam daj snage da ovo izdržimo'

Obitelj u suzama

Ubojstvo koje se jučer dogodilo u splitskom Lidlu na Poljičkoj cesti šokiralo je Hrvatsku. Vesnu P.  je na radnom mjestu ubio bivši partner. Zaputili smo se put njene obitelji u Dugopolju. Na balkonu je ucviljena žena, bliska rodbina Vesne P. Taman stavlja crni šal preko ograde.

- Ništa nije važno, ovo je njena rodna kuća - kaže kroz suze.

-  Nama je ovo toliko bolno, ona će sada pod ploču... Majka joj cijelu noć nije spavala. To čovik čita svaki dan u novinama i onda postaneš jedan od onih. Nažalost ovo je postalo normalno - tiho jeca.

Više za sebe govori: 'Bože samo nam daj snage da ovo izdržimo, a mislim da je Bog velik'.

Pitali smo je jesu li im se javile neke od stručnih službi, kako je najavio splitski Centar za socijalnu skrb. Pitamo radi djeteta, dodajemo.

- Nije važno... Meni nije žao ni mene ni nikoga, samo tog maloga. Stvar je učinjena, što se tu može. Tribamo ići naprid, svoju tugu nositi najbolje što znamo. Nje nema. Ne daj Bože nikome - završila je.

 Dok se opraštamo na vrata stiže susjeda izraziti sućut.

- I ona je izgubila dite... - zaplakala je još jednom prije odlaska.

Vaša reakcija na temu