Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TUŽNA VIJEST Igrač RNK Split preminuo nakon prometne koju je doživio noćas u Stobreču

TUŽNA VIJEST Igrač RNK Split preminuo nakon prometne koju je doživio noćas u Stobreču

Šimun Šolić podlegao je ozljedama

Šimun Šolić, nogometaš RNK Split, koji je noćas sudjelovao u prometnoj nesreći u Stobreču podlegao je ozljedama. Od njega su se oprostili iz kluba.

'Naš dragi Šimun, momak nasmijana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno produžio Splitovoj svlačionici gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek u našim srcima.  Tvoj RNK Split', objavili su.

Nesreća se dogodila oko 22 sata u Ulici sv. Lovre. Motocikl je sletio s ceste. Šimun je s ozljedama opasnim po život prevezen u splitsku bolnicu gdje je podlegao ozljedama. Policija traži očevice nesreće.


Vaša reakcija na temu