Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Tvrtka 'Aluminium et Cibus' provela projekt certificiranja sustava upravljanja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tvrtka 'Aluminium et Cibus' provela projekt certificiranja sustava upravljanja

Kaštelanskom poduzeću odobreno je ukupno 99.768,75 kuna bespovratnih sredstava

Poduzeće 'Aluminium et Cibus' iz Kaštel Sućurca uspješno je provelo projekt certificiranja sustava upravljanja ukupne vrijednosti 146.718,75 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Tvrtki su tijekom rujna 2020. odobrena su bespovratna sredstva za projekt 'Jačanje konkurentnosti društva Aluminium et Cibus uvođenjem sustava upravljanja' u sklopu poziva 'Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)'. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 146.718,75 HRK odobreno je ukupno 99.768,75 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u rujnu 2020. godine, a završava u ožujku 2022. godine izdavanjem certifikata za uvedene norme. Projekt obuhvaća uvođenje norme ISO 9001:2015 koja se odnosi na opće prihvaćen način rada koji pomaže organizacijama da dokažu kontinuirano ujednačenu kvalitetu proizvoda ili usluga, norme ISO 14100:2015 koja se odnosi na zahtjeve za sustav upravljanja okolišem, norme 45001:2018 koja se odnosi na sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu te BRC međunarodne norme za sigurnost hrane koja jamči kvalitetu i sigurnost proizvoda. Zahvaljujući uvedenim certifikatima, poduzeće postiže bolje poslovne rezultate zbog sustavnog planiranja, smanjenje troškova, stvaranje poslovnog ugleda i nužne preduvjete koji osiguravaju najveći stupanj kvalitete. Također, uvedenim certifikatima tvrtka će unaprijediti svoje poslovanje, što će omogućiti porast obujma posla i širenje poslovnih aktivnosti na domaćem, ali i na inozemnom tržištu.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaje postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.


Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost
poduzeća Aluminium et Cibus d.o.o.


Vaša reakcija na temu