Foto: Veljko Martinović Tvrtka Bernarda iz Čakovca: Opremili smo hotele Park, San Antonio, Vestibul...
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Tvrtka Bernarda iz Čakovca: Opremili smo hotele Park, San Antonio, Vestibul...

Na ovom području ima toliko puno zainteresiranih da nam se svaki dolazak na sajam isplati

Tvrtka Bernarda, sa sjedištem u Čakovcu, već dugi niz godina dolazi na splitski sajam GAST kako bi promovirala svoje proizvode. Riječ je o krevetima i madracima za hotele, apartmane i individualne korisnike. Došli su i na GASTPro koji se održava u Spaladium Areni.

- Sam naš slogan 'Dobar san za zdrav život' govori puno. Vodeća smo tvrtka u Hrvatskoj u našoj branši - započeo je Alen Dobranić, referent prodaje ove tvrtke, pa nastavio:

- Razlog zbog kojeg dolazimo godinama na GAST je vrlo jednostavan, na ovom području ima toliko puno zainteresiranih da nam se svaki dolazak isplati. To nije ni čudno s obzirom na to da je u Dalmaciji razvijen turizam, ima mnogo odličnih hotela, apartmana...

Vrlo zanimljiva i impozantna je lista hotela s kojima su surađivali.

- Nakon uređenja, opremili smo hotel Park u Splitu, zatim surađujemo i s hotelom San Antonio u Podstrani, hotelom Vestibul u centru grada, koji je godinama među najboljih 100 malih hotela u Europi, hotelom Jupiter u Dioklecijanovoj palači...

Putem svoje maloprodajne mreže svi zainteresirani korisnici mogu Bernardine krevete i madrace isprobati u Splitu i to poslovnici Aran kuhinja.

- Upita ima, nema sumnje da je organizator napravio dobar posao što se tiče promocije. Onaj koga zanima sajam ovakve vrste, on će uvijek doći - zaključio je Dobranić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(8417, "");
Pregledaj komentare