Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Tvrtka Inkerpor na sajmu GASTPro: Svi se sjećaju Inkera, diva iz predgrađa...
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Tvrtka Inkerpor na sajmu GASTPro: Svi se sjećaju Inkera, diva iz predgrađa...

Prodaja u Dalmaciji vršimo preko naših distributera Apfela, Veluga, Nirsa i Branko Voxa

Tvrtka Inkerpor iz Zaprešića nasljednik je dobro poznatog Inkera, diva iz predgrađa Zagreba, čija tradicija seže u davnu 1957. godinu. Inkerpor proizvodi porculansko posuđe za ugostiteljstvo.

- Radi se o proizvodnji tanjura, šalica, zdjelica, a najčešće opskrbljujemo hotele i restorane. Često posjećujemo sajmove, bili smo ove godine i u Milanu, u veljači idemo u Frankfurt, a stigli smo i na splitski GAST - kazao nam je Goran Celjak, voditelj prodaje Inkerpora, pa nastavio:

- Najvažnije nam je da osetimo 'feedback' zainteresiranih kupaca, odnosno reakcije na naše nove serije proizvoda. Nemamo maloprodajne jedinice u Splitu, ali prodaja u Dalmaciji se vrši preko naših distributera Apfela, Veluga, Nirsa i Branko Voxa.


Imaju se iz Inkerpora s čime i pohvaliti...

- Gotovo u svakom hotelu imamo ponešto, pa makar i šalice. Dio porculana u hotelu Park je bio naš, sada opskrbljujemo i jedan dio Le Meridien hotela Lav.

Vaša reakcija na temu