Foto: Veljko Martinović Tvrtka K.G.B. iz Splita: Bazeni dobro 'niču' u Dalmatinskoj zagori, na otocima i splitskoj okolici
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Tvrtka K.G.B. iz Splita: Bazeni dobro 'niču' u Dalmatinskoj zagori, na otocima i splitskoj okolici

Na sajmu GASTPro predstavlja se firma sa sjedištem na Blatinama

Tvrtka K.G.B. instalacije bavi se instalacijom i izvođenjem bazenskih tehnika, kao i postavljanjem klimatizacijskih sistema. Sjedište tvrtke je u Splitu, a izložbeni salon se nalazi na Blatinama, u Šimićevoj 40.

- S radom smo u ovoj firmi počeli 2012. godine, međutim svi naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u radu u sličnim poduzećima - kazala nam je Ivana Kovačević iz K.G.B.-a.

Zanimalo nas je na kojem se području najviše traži njihova usluga. 

- Posljednje vrijeme je to u Dalmatinskoj zagori, otocima i okolici Splita. Iako vjerojatno potražnja ima nešto veze s poticajima, koje dobivaju investitori za gradnju bazena, moram priznati da se s takvom vrstom financiranja rijetko susrećemo - kazala je Kovačević pa dodala:

- Turizam jednostavno traži takvu vrstu dodatnog sadržaja, svatko gradi prema svojim mogućnosti, a nekakve preporučene dimenzije su 4x6 metara. Osim početnog ulaganja, ovisno o razini dodatnih potreba cijena raste. Npr. onaj tko ne želi koristiti tablete za dezinfekciju odlučit će se na automatski sustav dezinfekcije, pa će i cijena narasti...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(8420, "");
Pregledaj komentare