Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TVRTKA PROMET Ipak se neće zaustaviti autobusne linije. Najgori scenarij je odgođen barem dan

TVRTKA PROMET Ipak se neće zaustaviti autobusne linije. Najgori scenarij je odgođen barem dan

'Nakon sastanka obavijestit ćemo javnost o eventualno postignutom dogovoru te daljnjim koracima'

Stanko Sapunar, direktor Prometa je danas na poslovnom putu i medijima nije dao izjave zbog nepostignutog dogovora s 20-ak općina i gradova. Premda dio suvlasnika do sutra neće platiti niti dio duga od ukupnih 3.1 milijuna eura, sve linije će nastaviti voziti. 

- Promet uputio poziv na sastanak suvlasnicima Društva koji nisu suglasni s izračunom dugovanja za 2023. godinu. Sastanak će se održati u četvrtak 2. svibnja kada ćemo još jednom pokušati razjasniti okolnosti u svezi nastalih dugovanja prema Prometu te pokušati doći do boljeg razumijevanja situacije o kojoj smo komunicirali na prethodnoj Skupštini društva. Nakon navedenog sastanka obavijestit ćemo javnost o eventualno postignutom dogovoru te daljnjim koracima - kazali su iz Prometa te ovom prilikom zahvalili svim suvlasnicima koji redovito izvršavaju svoje financijske obveze i onima koji su slijedom novonastale situacije iskazali spremnost za dogovor i podmirenje nastalih dugovanja.

Podsjećamo, prošlog tjedna je najavljeno da će javni gradski prijevoznik zaustaviti linije prema Kaštelima, Solinu, Trogiru, Omišu, Klisu i još 15-ak općina, ako se ovog tjedna ne dogovori isplata tri milijuna eura dugova jedinica lokalnih samouprava prema tvrtki javnog gradskog prijevoznika. No, za sada je takva najava odgođena barem još jedan dan.

Vaša reakcija na temu