Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U BIVŠOJ VOJARNI Prvog dana veljače započinje se graditi Centar za socijalnu skrb Sinj

U BIVŠOJ VOJARNI Prvog dana veljače započinje se graditi Centar za socijalnu skrb Sinj

Radovi bi trebali trajati 10 mjeseci

U utorak, 1. veljače započinje izgradnja nove zgrade Centra za socijalnu skrb u Sinju. 

'Danas je u sinjskoj Gradskoj vijećnici održan inicijalni sastanak oko uvođenja u posao izvođača radova za radove na rekonstrukciji građevine za potrebe Centra za socijalnu skrb Sinj. 

Nova zgrada Centra za socijalnu skrb gradit će se na području bivše vojarne Ivaniša Nelipića, a investitor radova je Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj je istaknuo kako će Grad i nadalje biti na raspolaganju Centru i svim koji sudjeluju pri realizaciji projekta kojim će se poboljšati uvjeti rada  javne ustanove koja odlučuje o pravima iz socijalne skrbi  i pruža socijalne usluge posebno osjetljivim skupinama građana sa područja Sinja i cijele Cetinske krajine', priopćeno je iz sinjske gradske uprave. 

Podsjetimo, Grad Sinj je 2018. godine bez naknade i na neodređeno vrijeme resornom ministarstvu darovao zgradu u bivšoj vojarni Ivaniša Nelipića površine 283 metra kvadratna, za potrebe obavljanja registrirane djelatnosti Centra za socijalnu skrb Sinj na neodređeno vrijeme.

Izvođač radova u posao će biti uveden u utorak, 1. veljače, a izgradnja bi trebala trajati 10 mjeseci. 

Sastanku su nazočili predstavnici Ministarstva Nenad Šikić i Nenad Moljević, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Sinj Anka Jurela-Jerkan te predstavnici izvođača, stručnog nadzora i predstavnik koordinatora zaštite na radu. 

Vaša reakcija na temu