Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Dalmaciju stigao prvi luftomat, postavljen je na Zlatnom ratu

U Dalmaciju stigao prvi luftomat, postavljen je na Zlatnom ratu

Uređaj služi za napuhivanje i ispuhivanje luftića

Turistička sezona je u punom jeku, a i ove godine kao i prijašnjih veliki luftići su neizostavni dodatak koji se nosi na plažu. Na tržištu se pojavio uređaj koji će uvelike olakšati korištenje svih vrsta luftića na plažama, a riječ je o luftomatu, samoposlužnom uređaju nove generacije koji je razvijen i proizveden u Hrvatskoj. Uređaj ima jedinstvene i inovativne funkcije, što je dokazao osvojivši zlatnu medalju na međunarodnom sajmu inovacija Inova 2018.

Prvi luftomat u Dalmaciji postavljen je bračkoj plaži Zlatni rat, a korisnika je svakim danom sve više.

Uređaj je predviđen za fiksnu montažu i radi na kovanice. Uvijek je dostupan te tako kupače rješava muke oko transporta vlastitih pumpi.

Luftomat može u vrlo kratkom vremenu napuhati najveće i najzahtjevnije zračne igračke te ostalu opremu na napuhavanje. No to nije funkcija koja ga razlikuje od ostalih uređaja. Njegova zanimljivija funkcija je ispuhivanje. Ona nam omogućava dodatno vrijeme uživanja na plaži i rješavanje problema odlaganja. Ispuhivanje postaje jednostavno i brzo, a problema oko odlaganja više nema.

Sva ta silna oprema dolazi s različitim utorima, no luftomatu ni to nije problem. Uređaj sadrži nastavke koji se mogu prilagoditi utorima u opremi za napuhavanje.

Luftomat je brz, efikasan i sasvim sigurno bi mogao postati  neizostavan detalj na plažama i u turističkim kompleksima.  Hoće li luftomat osvanuti na vašoj plaži ovisi o općinama i gradovima koji brinu o plažama, koncesionarima i vlasnicima velikih turističkih kompleksa.

Vaša reakcija na temu