Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MNK Square/Facebook U Dubrovniku poginuo malonogometni reprezentativac Hrvatske, srušio se s mopeda zbog zastoja srca?

U Dubrovniku poginuo malonogometni reprezentativac Hrvatske, srušio se s mopeda zbog zastoja srca?

Godinu dana mlađa suputnica je lakše ozlijeđena

U  teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Batahovini u Dubrovniku smrtno je stradao igrač MNK Squarea Andro Zarač, potvrdio je za Dubrovački list predsjednik kluba Željko Raguž.

- Nažalost, informacija je točna. Igrao je turnir na Kantafigu, nakon toga je sjeo na motor, nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca - rekao je Raguž.

Liječnici su mladića pokušali reanimirati, ali nisu uspjeli.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U 19 futsal reprezentaciju.

Policija je utvrdila da se nesreća dogodila malo iza ponoći na predjelu Batahovine kada je mladić iz još neutvrđenih razloga vozilom skrenuo desno i udario u brdo. Nakon udara, vozač i djevojka su pali na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po cesti. 

Od zadobivenih ozljeda mladić je preminuo na mjestu događaja. Iz policije su izvijestili da su oboje nosili kacige te da je za vrijeme očevida cesta bila zatvorena na promet. 

Vaša reakcija na temu