Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Erveniku teško ozlijeđen motociklist, a u Rogoznici pješakinja

U Erveniku teško ozlijeđen motociklist, a u Rogoznici pješakinja

Dvije nesreće na šibensko-kninskom području

Dvoje je ljudi teško ozlijeđeno u prometnim nesrećama koje su se dogodile u Erveniku i Rogoznici. 

Vozač motocikla njemačkih oznaka (60) je u blizini naselja Đakulović, utorak, oko 11.30, sati izgubio kontrolu nad vozilom i pao na makadamski put. Teške ozljede su mu konstatirane u kninskoj bolnici, a nakon pružene pomoći je pušten na kućnu njegu.

U Rogoznici je teško ozlijeđena 57-godišnja pješakinja koja je zadržana na liječenju u bolnici. Utvrđeno je kako se nesreća dogodila kada je 22-godišnjak u vožnji unatrag udario pješakinju koja se nepotrebno zadržala na središnjem dijelu kolnika ceste koju je prešla izvan pješačkog prijelaza. 

'Nakon udara, pješakinja se tijelom naslonila na osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 64-godišnjakinja, a koja se u trenutku prometne nesreće nalazila s vozilom zaustavljena uz kolnik, pritom ometajući normalan tok prometa. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 22-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Protiv 57-godišnjakinje i 64-godišnjakinje slijedi obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama', izvijestila je policija. 

Vaša reakcija na temu