Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU SD U Firićevoj kući nađeni kilogrami droge i oružje, psa je ustrijelio

U Firićevoj kući nađeni kilogrami droge i oružje, psa je ustrijelio

Policija i dalje traga za obiteljskim nasilnikom iz Klisa

Policija je prilikom pretrage kuće Davora Firića u Klisu pronašla velike količine droge te oružje. Među ostalim, nađeno je osam kilograma marihuane i kilogram amfetamina, kao i puška, pištolj te streljivo.

Firić je u bijegu već drugi dan nakon što je premlatio suprugu i ustrijelio psa. Ženi je slomio nos, skočni zglob i nanio teške ozljede oka, pomoć joj je ukazana u KBC-u Split.

Prije sedam godina također je bio nasilan prema tadašnjoj supruzi. Premlatio ju je na igralištu, a potom se na pet sati zatvorio s maloljetnom kćeri i prijetio da će ubiti i sebe i nju. I tada je imao oružje uza sebe.

Policiji su dobro poznati i sinovi Davora Firića. Ante Firić tukao se na utakmici Partizana i Crvene zvezde u Beogradu, a Sandro Firić osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubojstva Branka Mijatovića. Nedugo nakon beogradske epizode, Ante Firić smrtno je stradao pretrčavajući autocestu.

Vaša reakcija na temu