Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U Kaštelima izgorio Mercedes brata člana zločinačke organizacije Željka Rajića

U Kaštelima izgorio Mercedes brata člana zločinačke organizacije Željka Rajića

Ekipa za očevid trebala bi utvrditi uzroke požara

U Kaštelima je sinoć izgorio Mercedes kojeg koristi brat Duje Pivčevića, člana zločinačke organizacije Željka Rajića, koji se nagodio s USKOK-om na 11 godina zatvora. U ovom trenutku još nije poznat uzrok požara, to bi trebala utvrditi ekipa za očevide Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Pivčević je bio optužen da je za 40 tisuća eura naručio likvidaciju Joze Čabraje koji je 2014. godine ubio njegovog prijatelja Marina Matijaša.

Čabraja je izrešetan u sačekuši na parkingu u Kaštelima, ali se izvukao.

Poslije je još gore stradao u obračunu u kojem je ubijen Marijo Boljat zvani Pajkić.

Čabraja je nedavno nepravomoćno osuđen na 14 godina zatvora zbog ubojstva Matijaša, no nije se pojavio na presudi, a nije ni pronađen na kućnoj adresi pa je za njim raspisana potraga.

Osim Pivčevića, s USKOK-om se nagodilo još nekoliko članova Rajićeve organizacije. Jedan je umro, drugi je ubijen tako da je na optuženičkoj klupi preostalo njih šestero i svi se brane sa slobode osim Liridona Berishe koji služi kaznu za ubojstvo Ante Prnjaka na TTTS-u.

Vaša reakcija na temu