Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U nedjelju u Trogiru prezentacija za Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

U nedjelju u Trogiru prezentacija za Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Obilježava se u spomen na 22. rujan 1999. godine kada su na zagrebačkom sudu tijekom brakorazvodne parnice ubijene tri žene

Kod kule Kamerlengo, na Obali bana Berislavića u Trogiru, u nedjelju će se organizirati prezentacija povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. 

Prezentacija će trajati do 11 do 13 sati, a organizira se u spomen na 22. rujna 1999. kada su na zagrebačkom općinskom sudu, tijekom brakorazvodne parnice, ubijene tri žene. 

- Policijska uprava splitsko-dalmatinska obilježit će ovaj dan informiranjem građana o važnosti prevencije nasilja nad ženama, te upoznavanjem s aktivnostima policije u prevenciji ove vrste nasilja, odnosno radnjama koje policija poduzima povodom dojave o nasilju - poručili su iz splitske policije. 

Vaša reakcija na temu