Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot 24 sata U potpunosti izgorio restoran Duje Coce, čitava je ostala jedino slika legendarnog Vinka Coce

U potpunosti izgorio restoran Duje Coce, čitava je ostala jedino slika legendarnog Vinka Coce

Planula je konoba 'Vilo moja' na Čiovu

Konoba 'Vilo moja' na Čiovu u vlasništvu Duje Coce, brata pokojnog pjevača Vinka, izgorjela je sinoć u potpunosti. Na mjestu događaja mogu se vidjeti stravične scene. Izgorjele su i kuhinja i unutrašnji dio restorana. Ostalo je tek par stolova na vanjskom djelu, a iz unutrašnjeg dijela je ostala čitava samo slika legendarnog Vinka Coce, javlja portal 24sata

Vlasnik restorana Duje Coce, još uvijek vidno šokiran, ispričao je što se dogodilo:

- Otišao sam iz objekta oko 21 sat. Gledao sam utakmicu kad me nećak hitno zvao da gori restoran, da dođem gore. Došli su i vatrogasci vrlo brzo. Šteta je ogromna. Još uvijek sam pod šokom - rekao je Duje Coce za 24sata.

Vatrogasci JVP-a Trogir ugasili su požar koji je planuo oko 23 sata.

Vaša reakcija na temu