Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U SKLADU S OČEKIVANJIMA Evo tko su pročelnici u Splitsko-dalmatinskoj županiji nakon okončanja natječaja

U SKLADU S OČEKIVANJIMA Evo tko su pročelnici u Splitsko-dalmatinskoj županiji nakon okončanja natječaja

Gužva je bila tek za šefovsko mjesto pomorstva, turizma i prometa

U Splitsko-dalmatinskoj županiji nema promjena nakon provedenog natječaja za pročelnička mjesta. Osim što je, u skladu s očekivanjima, šef novog odjela postao DP-ov Željko Primorac. Jedini se javio na natječaj. 'Usamljeni' u natjecanju su bili gotovo svih novi/stari pročelnički, najveću konkurenciju je imala Matea Dorčić, odgovorna za resor turizma, pomorstva i prometa. Za njeno mjesto javilo se pet kandidata, od kojih je uz Dorčić dvoje ispunjavalo uvjete, ali do usmenog dijela nisu uspjeli stići.

Davor Pavić je i natječajem potvrđen za pročelnika Kabineta župana, Marija Čizmić pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravna pitanja. Tomislav Đonlić ostaje voditi prosvjetu, dok je sport i kulturu preuzeo Primorac. Mario Radevenjić će i dalje biti glavni za graditeljstvo i prostorno uređenje, Damir Gabrić resora za hrvatske branitelje, civilnu zaštitu i ljudska prava. Marija Vuković će bez prefiksa v.d. i dalje voditi Upravni odjel za zaštitu okoliša, komunalne poslove i infrastrukturu. Na svom mjestu je i Damir Brčić, alfa i omega županijske informatike. 

Josip Matković je nakon natječaja potvrđen za šefa Upravnog odjela za opću upravu kao i Anamarija Bralić Silić pročelnicom Upravnog odjela za upravljanje nepokretnom imovinom, izgradnju i imovinsko-pravne poslove. 

U ovom valu nisu se birali šefovi resora za zdravstvo, socijalnu skrb i demografiju, odjela za financije te i  za gospodarstvo, EU-ove fondove i poljoprivredu. Do natječaja će ih i dalje voditi Diana Luetić, Sanja Viculin te Anđelko Katavić.

Vaša reakcija na temu