Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Solinu čak 30 oboljelih od koronavirusa, pojavio se i jedan slučaj na Klisu

U Solinu čak 30 oboljelih od koronavirusa, pojavio se i jedan slučaj na Klisu

Izliječeno je dvoje ljudi

U Splitsko-dalmatinskoj županiji je 192 oboljelih od koronavirusa, službeno izliječenih je dvoje, otpuštenih iz splitskog KBC-a. Riječ je, podsjetimo, o supružnicima starijima od 80 godina, prvim službenim oboljelima od COVID-19 u Splitu.

Najviše pozitivnih na koronavirus je u Splitu, 108, ali je zapravo najgori Solin, s 30 oboljelih. Osim toga, koronavirus je stigao i do obližnjeg Klisa gdje je jedan zaraženi.

Također, Trogir, Marina, Imotski i Vrlika bilježe po jednog pozitivnog na koronavirus, kao i Šolta (samo formalno jer je zaražena na splitskoj adresi, op.a) te Hvar.

U splitskoj okolici 7 ih je iz Dugog Rata, 5 iz Podstrane, 6 iz Kaštela. U Zagori je u Sinju 7, Hrvacama 4, Dugopolju i Muću po 3. Makarska ima 4 pozitivna, Baška Voda 6.

Vaša reakcija na temu