Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Solinu se gradi novi Dom zdravlja, doznajte detalje

U Solinu se gradi novi Dom zdravlja, doznajte detalje

Projekt je vrijedan 4,5 milijuna kuna bez PDV-a

Solinski gradonačelnik, Dalibor Ninčević, ponovio je kako zdravstvena skrb nije u nadležnosti Grada, ali je naglasio da gradska uprava i on sve probleme razmatraju sustavno i dugoročno. Nabrojio je što se u tom gradu radi po pitanju bolje zdravstvene skrbi. 

- Solin se ne živi samo jedan dan ili izborni mjesec. U dogovoru sa  Županijom kao osnivačem Doma zdravlja SDŽ dugoročno rješavamo problem koji mori cijelu Hrvatsku, a to je nedostatak pedijatara, specijalista. Jedan pedijatar sa specijalizacije će doći u Solin. U dogovoru s Domom zdravlja SDŽ i Ljekarnom SDŽ gradi se potpuno novi objekt, vrijednosti više od 4,5 milijuna kuna plus PDV u neposrednoj blizini sadašnjeg Doma zdravlja, a koji će osim, u prizemlju možda najveće i najljepše ljekarne u Dalmaciji, na katu sadržavati i četiri ordinacije (dvije opće, ginekološka i dentalna) - objavio je Ninčević.

Dodao je i kako je Grad u proteklom razdoblju uplatio više od 700.000,00 kuna zdravstvenim ustanovama, po njihovim zahtjevima i potrebama.

- Nadamo se da će, nakon preseljenja Ljekarne u novi prostor, po zahtjevu grada Solina u dosadašnjem prostoru biti otvorena dodatna pedijatrijska ordinacija. Solin se ne živi samo na jednom igralištu, jednoj ulici, jednom problemu, u jednoj prostoriji. Solin rješava sadašnjost kroz gradnju budućnosti i nastavit ćemo tako - zaključio je.

Vaša reakcija na temu