Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija U Solinu stari znanac napao policajce, pronašli mu 50 grama kokaina

U Solinu stari znanac napao policajce, pronašli mu 50 grama kokaina

Bio je osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva

Vito Matijaš, koji je već odslužio pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva, napao je popodne policajce PP Solin koji su mu zakucali na vrata radi pretrage. Policajci su svladali Matijaša i odveli ga u splitsku bolnicu. 

Ne radi se, kako čujemo, o preteškim ozljedama tako da se očekuje njegovo brzo puštanje i prebacivanje u policijsku postaju radi kriminalističkog istraživanja.

Matijašu se pokucali s nalogom za pretragu. Kako se pokazalo, imali su kvalitetne informacije jer je u stanu nađeno oko 50 grama kokaina.

Vito Matijaš osuđen je 2017. na pet godina zatvora zajedno s Ivanom Kelamom. Oteli su 20-godišnjaka u Kaštelima, odvezli ga u Vrsine kraj Marine, izrešetali hicima iz pištolja i bacili u bunar za stoku. 

Mladića je u teškom stranju pronašao prolaznik.

U borbi s Matijašem lakše ozljede zadobila su i dva policajca.

Vaša reakcija na temu