Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Splitsko-dalmatinskoj županiji 24 nova slučaja korone, umro 61-godišnji muškarac

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 24 nova slučaja korone, umro 61-godišnji muškarac

Među novooboljelima je 11 štićenika i jedan korisnik Centra za rehabilitaciju u Vrlici

Splitsko-dalmatinski stožer civilne zaštite izvijestio je da su danas zabilježena 24 nova slučaja koronavirusa te da je u KBC-u Split umro 61-godišnji muškarac koji je uz nekoliko teških kroničnih bolesti bio pozitivan i na COVID. Obrađena su 303 testa, a novooboljele osobe su iz Splita 6, iz Komiže 1, iz Omiša 2, iz Vrlike1, a iz Prgometa 2 osobe.

- Među novooboljelim osobama nalazi se i 11 štićenika i 1 djelatnik Centra za rehabilitaciju u Vrlici od čega njih 5 ima prebivalište Vrlici, 1 osoba u Šestanovcu, 1 osoba u Postirama, 1 osoba u Trilju, 1 osoba u Segetu, 1 osoba u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i 2 osobe u Karlovačkoj županiji. Svi uzorci Centra za rehabilitaciju u Vrlici su obrađeni (104 djelatnika i 140 štićenika) dok se za 3 osobe uzorkovanje mora ponoviti - izvijestio je Stožer.

Od ukupno 24 novooboljele osobe njih 6 su kontakti prethodno oboljelih dok se ostalih 18 osoba epidemiološki obrađuju. 

U samoizolaciji su 534 osobe, a 19 COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC-u Split.

Vaša reakcija na temu