Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U SPLITU NAPADNUT BRAT FILIPA ZAVADLAVA Odvjetnik Šerić: Bilo je to neozbiljno od policije

U SPLITU NAPADNUT BRAT FILIPA ZAVADLAVA Odvjetnik Šerić: Bilo je to neozbiljno od policije

Branitelj Filipa Zavadlava potvrdio nam je kako je čuo da je u Splitu napadnut njegov mlađi brat, ali nema informacija o njegovom stanju

U Splitu je danas napadnut Stanislav Zavadlav, mlađi brat Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo u Varošu.

- Istina je, ja sam čuo da je napadnut, a ne znam pod kakvim se okolnostima to dogodilo i u kakvom je stanju brat mog branjenika - kazao nam je Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava.

Drži da se ovdje radi o sigurnosnom propustu.

- Bilo je to neozbiljno od policije - kazao nam je odvjetnik Šerić.

Stanislav Zavadlav i njegov otac dovedeni su iste večeri u policijsku postaju nakon predaje Filipa Zavadlava. Pušteni su, međutim, idućeg dana.

Sutra bi inače na splitskom Županijskom sudu trebalo biti održano dokazno ročište na kojem bi pred sucem istrage Mlađanom Prvanom kao takozvani privilegirani svjedoci trebali svjedočiti otac i brat Filipa Zavadlava. Odvjetnik Šerić ne zna hoće li zbog ovog napada sutrašnjem ročištu moći pristupiti Stanislav Zavadlav.

- Ja se nadam da hoće - kazao nam je Šerić.

Vaša reakcija na temu