Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Splitu otvorena najveća i najopremljenija Tokić poslovnica u Hrvatskoj

U Splitu otvorena najveća i najopremljenija Tokić poslovnica u Hrvatskoj

Proteže se na ukupno 2250 metara kvadratnih

U naselju Kamen u Splitu Tokić je otvorio potpuno novu i dosad najveću poslovnicu u Hrvatskoj.

Službeno je otvorena u petak, 18. lipnja, a ukupno se proteže na 2250 metara kvadratnih, gdje 18 zaposlenika upravlja s više od 40.000 artikala. Specijalni prodajni savjetnici, navode iz tvrtke, kvalitetu usluge dižu na najvišu razinu, a novo posebno iskustvo kupnje proizlazi i iz otvorenog prodajnog dijela na čak 300 m2.

- Split je s novom poslovnicom u vlasništvu Tokića dobio nikad veći centar autodijelova, ali i reprezentativni ogledni primjerak poslovnice, čime se cijeloj Dalmaciji povećala dostupnost proizvoda najviše kvalitete u kategoriji osobnih vozila, ali i nikad bogatijeg gospodarskog programa, moto programa, te rastućeg programa nautike, koji će upravo u Splitu imati poseban naglasak. Širokom ponudom Tokić zaokružuje sve potrebe privatnih i poslovnih kupaca - poručuju iz tvrtke.


Na strateški odabranoj lokaciji, kažu, nova poslovnica preuzima i ulogu regionalnog distributivnog centra (HUB-a) s čak sedam dostavnih vozila koja će partnerima dostavljati dijelove svaka dva sata.

- Riječ je o prvoj ovako uređenoj poslovnici u Splitu, a projektirali smo je s ciljem da partneri i kupci u tom izložbenom prostoru odmah mogu sagledati širinu asortimana, s naglaskom na gume, alate i servisnu opremu. Otvorenjem jedne od najmodernijih trgovina u Hrvatskoj zaokružili smo prvi dio ovogodišnjeg preslagivanja i jačanja tržišne pozicije grupe u dalmatinskoj regiji. Naš novi centar u Splitu nije samo maloprodaja, već su važna logistička poluga za čitavu servisnu uslugu Dalmacije, kao i tvrtku Bartog. Nema nikakve sumnje da će naši poslovni partneri i svi kupci od Zadra do Dubrovnika vrlo brzo moći iskoristiti sve pogodnosti suradnje s Tokić grupom - izjavio je Ivan Šantorić, član uprave Tokića.

Svečanom otvorenju poslovnice nazočilo je oko 200 uzvanika, partnera i poslovnih gostiju, a Tokić je nastavio tradiciju blagoslova poslovnice te donacijama lokalnoj zajednice; Dječjem domu Maestral u Splitu te Obrtno tehničkoj školi Split.

- Nova splitska poslovnica nalazi se u Ulici 4. Gardijske brigade 43, lokalnom stanovništvu poznatija kao lokacija TTTS, prostor bivše tvrtke Robot, te kupcu na raspolaganje stavlja sav kapacitet Tokića kao vodećeg regionalnog distributera autodijelova i guma, s preko 300.000 artikala - dodaju iz tvrtke.


Vaša reakcija na temu