Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA NA SOLINSKOJ Policija se sudarila s Audijem, vozila odbačena na policijski kombi i zaustavljeni automobil

DRAMA NA SOLINSKOJ Policija se sudarila s Audijem, vozila odbačena na policijski kombi i zaustavljeni automobil

Nesreća se dogodila u blizini mjesta na kojem su policajci obavljali kontrolu prometa

Tijekom večeri, u 3.45 došlo je do prometne nesreće na staroj Solinskoj cesti. U nesreći su sudjelovala četiri vozila, od čega dva parkirana. 

Četiri osobe su ozlijeđene u nesreći, a dvije teže. Cesta je zbog očevida bila zatvorena za promet kojim je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo. Promet je pušten u 8.10 sati.

Kako neslužbeno doznajemo, na cesti su se sudarili policijski automobil i Audi kojim je upravljala vozačica pod utjecajem alkohola. Vozila su odbačena na autobusno stajalište na kojem su se nalazili policijski kombi s policajcima koji su obavljali kontrolu prometa i jedno zaustavljeno vozilo. U nesreći su ozlijeđena dva policajca, vozačica iz Audija i putnik iz zaustavljenog vozila.

Vaša reakcija na temu