Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U sukobu u Kaštelima hicima iz pištolja u nogu i stomak ranjen dugogodišnji pripadnik HGSS-a

U sukobu u Kaštelima hicima iz pištolja u nogu i stomak ranjen dugogodišnji pripadnik HGSS-a

Cijeli dan je proveo na dežurstvu, a pred kućom ga je dočekao napadač sa sjekirom i pištoljem

S ustrijelnim ranama trbuha i natkoljenice u splitsku bolnicu je iz Kaštela prebačen Kruno B., dugogodišnji član Hrvatske gorske službe spašavanja.

'Cijeli dan je proveo na dežurstvu na Malački, vratio se kući i onda je došlo do tog sukoba na parkingu. Ne znam detalje, sada policija istražuje slučaj. Kruno je prebačen u bolnicu, tamo su i naši liječnici, sada ću i ja put KBC-a da vidim kako je', kazao nam je Branimir Jukić, pročelnik HGSS-a u Splitu.

Kako smo izvijestili, večeras je došlo do incidenta u Štafiliću zbog parkiranja. Uz Krunu B. u bolnicu je prebačen još jedan muškarac koji ima rane od sjekire.

Policija je uhitila počinitelja.

Vaša reakcija na temu