Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U TJEDAN DANA PALA DRUGA ZLOČINAČKA Uhićeni Luster i Šeki, policija zaplijenila kile heroina i kokaina

U TJEDAN DANA PALA DRUGA ZLOČINAČKA Uhićeni Luster i Šeki, policija zaplijenila kile heroina i kokaina

PNUSKOK opet privodi

Službenici policijskog USKOK-a razmahali su se i u drugoj velikoj akciji u svega tjedan dana razbili su još jednu zločinačku organizaciju na splitskom području. Uhićeno je više osoba zbog trgovine drogom, a zaplijenjeno je više kilograma heroina i kokaina. 

Neslužbeno se doznaje kako su privedeni Alen Markulić zvani Luster iz Solina, Siniša Dodoja zvani Šeki iz Dugopolja te Tomislav Blažević zvani Sova iz Splita. 

Luster je svojedobno držao restoran u trgovačkom centru u Splitu i do sada, za razliku od Dodoje i Blaževića, nije prijavljivan za dilanje. 

Prije tjedan dana PNUSKOK je za zločinačko udruživanje prijavio Deana Majstorovića i još nekoliko osoba među kojima su najpoznatiji Dino Stojanović, brat Kristijana Stojanovića i Jerko Malvasija. Sumnjiče ih da su htjeli iz Južne Amerike švercati drogu u Hrvatsku i na kilu prodanog kokaina zaraditi po 50 tisuća eura. Nisu uspjeli ništa prošvercati, skupina je razbijena prije no što je uspjela išta konkretno realizirati. Prijavili su ih za paljevinu dva lokala i planiranje likvidacije. 

Vaša reakcija na temu