Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Vukšiću kraj Benkovca asfaltirana samo cesta koja vodi do kuće utjecajnog HDZ-ovca

U Vukšiću kraj Benkovca asfaltirana samo cesta koja vodi do kuće utjecajnog HDZ-ovca

Od tri prilaza, samo je taj završen

Iz Stranke hrvatskog zajedništva tvrde kako je u mjestu Vukšić kraj Benkovca, od tri prilaza kućama, asfaltiran samo onaj koji vodi do objekta utjecajnog HDZ-ovca, dok preostala dva, koja su bila u planu, uopće nisu dovršena.

'Prije nekoliko u Vukšiću je bio zamjenik gradonačelnika Benkovca Tomislav Klarica. Tada se sastao sa predsjednikom Mjesnog odbora Vukšić i poslovođom tvrtke Dragana Mitrovića, koja kao podizvođač asfaltira cestu i odvojke - prilaze od ceste do obiteljskih kuća gdje je poduzeće izvođač Vodoinstalacija Zadar postavilo vodovodnu mrežu (cijevi, šahtove...). 

Podizvođač koji je asfaltirao ceste i odvojke pristupe do obiteljskih kuća preskočio je redoslijed asfaltiranja prva dva odvojka. I gle čuda, nakon što je preskočio navedena dva odvojka ne idući redoslijedom, već iza njih asfaltira treći odvojak koji vodi do kuće utjecajnog HDZ-ovca. 

Mještani Vukšića se pitaju što je smuljao zamjenik gradonačelnika Tomislav Klarica da nisu asfaltirani redoslijedom navedeni odvojci već samo odvojak koji ide do kuće utjecajnog HDZ-ovca i zašto je podizvođač napustio Vukšić ne asfalitarivši predviđene odvojke', poručuju priopćenjem iz Stranke hrvatskog zajedništva.

Vaša reakcija na temu