Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UBIT ĆU TE AKO ME OSTAVIŠ Sarajlija namlatio Splićanku, uzrujao ga prekid veze

UBIT ĆU TE AKO ME OSTAVIŠ Sarajlija namlatio Splićanku, uzrujao ga prekid veze

Gušio ju je, izudarao šakama po glavi i slomio rebro

Splitska policija je izvijestila kako su pritvorskom nadzorniku predali 38-godišnjeg državljanina BiH iz Sarajeva osumnjičenog za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i prisile. 

U prijavi se navodi kako je 23. prosinca na Gripama napao bivšu 43-godišnju partnericu. Bio je, čini se, uzrujan zbog prekida veze. Prijetio je da će je ubiti ako ga ostavi. Nakon što mu je kazala da više ne želi biti s njim, uhvatio ju je za vrat i počeo gušiti, izudarao ju je šakama po glavi i slomio jedno rebro. 

Napadnutoj ženi je pružena pomoć u splitskoj bolnici. Osim slomljenog rebra, ima i kontuzije po glavi i prsima i šaci. Sarajlija je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje. Negira da je počinio kazneno djelo. Državno odvjetništvo traži da ga se smjesti u pritvor kako ne bi pobjegao i ponovio djelo.

Vaša reakcija na temu