Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UBOJSTVO NA VISOKOJ Pijana ubila partnera, dobila 10 godina zatvora

UBOJSTVO NA VISOKOJ Pijana ubila partnera, dobila 10 godina zatvora

Zabila mu je nož u srce

U Splitu je na deset godina zatvora zbog ubojstva partnera Željka Gverića osuđena Katarina Mladineo. Bila je pijana, imala je više od 1,7 promila alkohola. Tijekom svađe dograbila je kuhinjski nož i zabila ga Gveriću ravno u srce. Sve se dogodilo u stanu na Visokoj 28. travnja prošle godine. 

Policija je brzo stigla na mjesto ubojstva. Okrivljenu su najprije prebacili u bolnicu, imala je frakturu lubanje i rebara. Tvrdila je da je nož dohvatila kako bi se obranila od udaraca svog partnera. 

Sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Tee Budimlić odredilo je okrivljenoj sigurnosnu mjeru obaveznog psihijatrijskog liječenja te liječenje od ovisnosti o alkoholu. Kako je dobila više od pet godina zatvora, automatski joj je produljen istražni zatvor.

Vaša reakcija na temu