Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MASAKR U SPLITU Još jedan čovjek preminuo u bolnici, radi se o trostrukom ubojstvu!

MASAKR U SPLITU Još jedan čovjek preminuo u bolnici, radi se o trostrukom ubojstvu!

Pucano je na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici

18.33 - Radi ubojstva je privedena i druga osoba! Nakon što je jedna osoba 'pokupljena' nedaleko mjesta ubojstva, policija je uhitila i drugu osobu u kafiću Borsalino na Skalicama.

17.37 - Tragična bilanca se povećala. Umro je još jedan čovjek koji je bio ranjen u današnjoj pucnjavi. Preminuo je u bolnici...

17.15 - Uhićen je osumnjičeni za ubostvo, upravo ga vode u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

16.20 - Prije par minuta ženska osoba u pratnji muškarca je došla u Radmilovićevu ulicu, vikala je:

- Ubit ću vas sve! 

Uputila se ka Šperunu, pretpostavlja se da se radi o članici obitelji ubijenog.

Vika je prestrašila prolaznike koji su se povukli u ulice.

15.52 Dva ubojstva u centru Splita! Više hitaca danas iza 15 sati se čulo u središtu grada, jedan motorist leži mrtav u Radmilovićevoj ulici, a drugi na Šperunu. Splićani su u šoku, po kvartu se priča kako su žrtve smaknute hicem iz puške.

U Radmilovićevoj ulici je jedna osoba poginula, a druga ranjena.

Na mjestu događaja je interventna policija, a iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske još nisu ništa izvijestili o ovom slučaju.

Čini se da je ubojica viđen kako bježi prema vrhu Plinarske ulice. Pretpostavlja se da je policija dobila njegov opis, pa za njim tragaju.



Vaša reakcija na temu