Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UBOJSTVO U OMIŠU Karmelino na posljednju vožnju krenuo iz kafića udaljenog 200 metara od policije

UBOJSTVO U OMIŠU Karmelino na posljednju vožnju krenuo iz kafića udaljenog 200 metara od policije

24 sata nakon egzekucije Karmelina F. na jadranskoj magistrali policija nema osumnjičenog

Policija i dalje traži ubojicu 38-godišnjeg Karmelina F. iz Piska koji je s više hitaca ubijen u svom automobilu na jadranskoj magistrali na ulazu u Omiš. Motociklist koji ga je likvidirao kod skretanja za Brzet u subotu malo prije 14 sati nestao je, a policija do večeras, koliko je poznato, nema ni motocikl, ni osumnjičenog. 

Karmelino F. odvezao se na posljednju vožnju iz kafića udaljenog svega 200 metara od policijske postaje u Omišu. Tamo se zadržao duže vrijeme. Uglavnom je bio na mobitelu. Svjedoci nisu primijetili kod njega nekakvu posebnu nervozu. 

U obližnjoj pekari kupio je topli sendvič i pizzu, sjeo je u auto, pridružila mu se i djevojka s kojom je u vezi dvije godine. Krenuli su put Brzeta, na drugu stranu Omiša. Prošli su preko mosta i središta grada. Jesu li već tada imali pratnju, policija će pokušati odgonetnuti po snimkama video nadzora s nekoliko objekata. 

Stali su kod skretanja za Brzet, što je pomalo neuobičajeno mjesto za 'piknik'. Bilo je vrijeme ručka, mjesto je prometno, prolaznici uobičajeni, a preko puta ceste cijelo je naselje. Nikakvo mjesto za diskretne sastanke. 

Motociklist je stao kraj parkiranog automobila i kroz tek jednu trećinu spušteni prozor sasuo četiri metka u Karmelina. Nije mu dao nikakvu šansu, pogodio ga je u glavu i vrat. Prestravljena djevojka izvukla se bez ozljeda. U stanju teškog šoka pozvala je pomoć. Karmelinu su stanari obližnjih kuća pokušali zaustaviti krvarenje, no ozljede su bile preteške.   

Vaša reakcija na temu