Foto: Veljko Martinović TRAGEDIJA U SLAVONIJI Ubio oca u kući kod Slavonskog Broda?

TRAGEDIJA U SLAVONIJI Ubio oca u kući kod Slavonskog Broda?

Uhićen je, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

Jutros u 5 sati u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o sukobu između dvije osobe u Ruščici. 

Kada su policajci došli na lice mjesta, shvatili su da je riječ o ubojstvu.

- Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište) te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište) zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva. Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja te se nastavljaju provođenje očevida i kriminalističko istraživanje - priopćila je brodsko-posavska policija.

Na mjestu događaja nalaze se djelatnici policije koji osiguravaju mjesto tragedije.

- Znam ih iz viđenja. Jutros kada sam išao u trgovinu, vidio sam policiju i Hitnu, ali nisam se zadržavao. Tragedija je to - kazao je jedan od susjeda u neposrednoj blizini kuće u kojoj se dogodila tragedija.

Za sada nema informacija o tome što je moglo uzrokovati ovu tragediju.

- Ono što u ovome trenutku možemo reći je da djelatnici policije u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalja - za SBplus dodala je glasnogovornica Kata Nujić.

Iako susjedi govore o tome kako je sin ubio oca i to hladnim oružjem, zbog zaštite istrage u ovom trenutku policija ne izlazi ni s podacima o tome je li ubojstvo izvršeno vatrenim ili nekim drugim oružjem.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(89980, "");
Pregledaj komentare