Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UBOJSTVO U SPLITU Braća ovisnici sukobili se s mladićem, jedan je otišao po nož i ubo ga u prsa

UBOJSTVO U SPLITU Braća ovisnici sukobili se s mladićem, jedan je otišao po nož i ubo ga u prsa

Sve se dogodilo u centru grada na Mažuranićevom šetalištu

Velika tragedija zbila se sinoć sat poslije ponoći u samom središtu Splita, na križanju Ulica Domovinskog rata i Mažuranićevog šetališta. 

Nakon žučne svađe i prepirke s dvojicom braće ovisnika, nožem u prsa je uboden 22-godišnjak. Jedan od braće, A. R. otišao je kući po nož i vratio se kako bi zadao fatalni ubod. Mladić je prebačen u KBC Split. U bolnicu je doveden bez vitalnih znakova života. Pokušali su ga oživjeti, ali nažalost bez uspjeha.

Policija je privela više osoba, a dva brata su uhićena. Sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, no za sada se slučaj ne vodi kao ubojstvo iz koristoljublja.

Na mjestu ubojstva obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica državne odvjetnice u Splitu. Policijski službenici jutros su fotografirani kako ulaze u zgradu u kojoj braća žive s majkom. Ljudi koji ih poznaju kažu da žive u jako lošim uvjetima i da su slučaj za Centar za socijalnu skrb. Sva tri brata imaju problema s drogom i uglavnom na ulici žicaju novac od prolaznika. 

Sukob je sinoć započeo ispred zgrade u kojoj braća stanuju u Ulici Domovinskog rata. Žrtva je tada još bila u društvu trojice prijatelja. No, nakon nekog vremena, sam se konfrontirao s dvojicom braće koji metar dalje na trgu pred hotelom Corner. Navodno se prije toga i udaljio, ali se iz nekog razloga vratio. Nakon što je uboden, pokušao je pobjeći uz Mažuranićevo šetalište.

Vaša reakcija na temu