Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Učenik OŠ Marjan pozitivan na koronavirus!

Učenik OŠ Marjan pozitivan na koronavirus!

Danas će se testirati djeca iz razreda

Četvrtaš iz osnovne škole Marjan je pozitivan na koronavirus. Osim njega, u obitelji je potvrđen Covid-19 još jednom djetetu koji ne ide u školu te ocu. Svi su asimptomatski bolesnici. Potvrdila nam je to dr. Diana Nonković, prva epidemiologinja splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

- Provest ćemo testiranje djece iz razreda danas te nakon 14 dana. Za to vrijeme će biti u izolaciji - rekla nam je dr. Nonković.

Kazala nam je i da će raditi šire testiranje kontakata kao i na Braču, iako se ne radi o epidemiološkoj situaciji, nego o pojedinačnom slučaju.

U obitelji je, podsjetimo, prvo djed bio pozitivan na koronavirus, a osnovnoškolac je bio u kontaktu s njim.

U Splitu se inače čekaju rezultati još testiranja, kontakti pozitivnih iz prethodnih dana, neovisno o ovom slučaju i izgledno je da bi moglo biti još oboljelih.

Vaša reakcija na temu