Učiteljica dobila 20 godina zatvora jer je spavala s 13-godišnjim učenikom

Učiteljica dobila 20 godina zatvora jer je spavala s 13-godišnjim učenikom

Roditelji su tražili maksimalnu kaznu od 44 godine

Bivša učiteljica iz Arizone Brittany Zamora koja je imala seksualne odnose s 13-godišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina kazne nakon što je priznala krivnju, javlja USA Today.

- Ja sam dobra i iskrena osoba koja je počinila pogrešku i duboko se kajem zbog toga - rekla je 28-godišnja Zamora na kraju suđenja te se ispričala žrtvama, njihovim obiteljima i svojoj obitelji, prenosi Index.

Prije nešto više od godinu dana se saznalo da je učiteljica imala seksualne odnose sa svojim učenikom u automobilu i učionici te da mu je slala svoje gole fotografije. Jednom su imali i seksualni odnos u učionici dok je drugi učenik držao stražu. Otkrivena je nakon što su roditelji posumnjali u njihovo učestalo dopisivanje. 

Zamora je diplomirala na državnom fakultetu u Arizoni te se zaposlila u osnovnoj školi u Avondaleu, gdje je 2016. proglašena učiteljicom godine. Bila je udana dok je održavala odnos s učenikom. Uhićena je u ožujku 2018.

- Mrzim Brittany Zamora zbog onoga što je učinila mom sinu i obitelji. Ne bismo smjeli patiti zbog nečije tuđe bolesne požude, ali patimo - rekla je majka dječaka.

Roditelji su tražili maksimalnu kaznu od 44 godine te su tijekom suđenja izražavali bojazan da će Zamora dobiti nižu kaznu jer je mlada i lijepa.

Zamorina majka Darlene Irwin izjavila je da su mediji i javnost čudovište u ovom slučaju, a ne njena kći. Rekla je kako su mediji njenu kćer prikazali kao većeg predatora nego što jest.

- Molim vas da shvatite da ona nije čudovište. Ona je prelijepa osoba s najdivnijim srcem - izjavila je njena majka.

Tijekom izricanja presude Zamora je plakala...


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48381, "");
Pregledaj komentare