Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UDARNI TURISTIČKI VIKEND: 200 tisuća putnika proći će kroz splitske trajektnu i zračnu luku

UDARNI TURISTIČKI VIKEND: 200 tisuća putnika proći će kroz splitske trajektnu i zračnu luku

Prvih 6 dana kolovoza cijela je Srednja Dalmacija bila na 70 posto lanjskog turističkog prometa

Oko sto tisuća putnika ovoga će udarnoga turističkog vikenda proći kroz dvije splitske luke, trajektnu i zrakoplovnu. U Jadroliniji ovaj vikend ocjenjuju čistom peticom. Od Jelene Ivulić iz Jadrolinije HRT doznaje se da će kroz njihovu luku tijekom tri dana vikenda proći 70 tisuća putnika i 16 tisuća vozila.

- Negdje smo 70 posto u odnosu na lani. Kao što vidite, stvarno je gužva, šušur, rekla je. Uvedene su i dvije izvanredne linije za Supetar. 

Mate Melvan tvrdi da će na Resniku danas i sutra biti ukupno 160 slijetanja i polijetanja, te 30 tisuća putnika.

Prvih 6 dana kolovoza cijela je Srednja Dalmacija bila na 70 posto lanjskog turističkog prometa. 124 tisuće dolazaka i 800 tisuća noćenja. Napokon su se popunili i Split i Hvar. Mali rekorder i dalje je Imotski koji u svojih 315 vila i kuća za odmor ostvario čak 90 posto prošlogodišnjih rezultata. Biokovski Skywalk već bilježi jubilarnog pedesettisućitog posjetitelja. Makarska nebeska šetnica  odmah nakon otvorenja postala je - senzacija.

Vaša reakcija na temu