Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Udruga KUM Proložac organizira tribinu 'Hrvatska i EU – budućnost i izazovi'

Udruga KUM Proložac organizira tribinu 'Hrvatska i EU – budućnost i izazovi'

Tribina će se održati u ponedjeljak, 24.lipnja u Dvorima don Ivana Turića u Imotskom s početkom u 20 sati

 Udruga KUM Proložac krenula je s pripremama za organizaciju javne tribine na temu 'Hrvatska i EU – budućnost i izazovi' kojoj je cilj otvoriti javnu raspravu o budućnosti EU, ulozi Hrvatske te izazovima koji se nalaze pred Hrvatskom.

Na tribini će se govoriti o potencijalu gospodarskog rasta i jačanju konkurencije, izazovima sigurnosti i migracija te uopće o aktualnoj društvenoj klimi. Na tribini će govoriti predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela i član vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice RH Davorin Štetner, suosnivač Udruge Lipa Davor Huić te kolumnist Večernjeg lista Zvonimir Despot.

Tribina će se održati u ponedjeljak, 24.lipnja u Dvorima don Ivana Turića u Imotskom s početkom u 20 sati.

Vaša reakcija na temu