Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Ugledao bivšu s muškarcem, za jedan minut počinio sedam kaznenih djela

Ugledao bivšu s muškarcem, za jedan minut počinio sedam kaznenih djela

Završio je u pritvoru

Sudac istrage splitskog Županijskog suda poslao je na hlađenje u zatvor 47-godišnjeg Splićanina koji je prošli tjedan u svega jedan minut počinio čak sedam kaznenih djela nakon što je na rampi kod Instituta ugledao suprugu od koje se razvodi s muškarcem.

Prišao im je i zaprijetio likvidacijom: 'Što radite, ubit ću vas oboje'. Potom ih je i fizički napao. Njega je par puta udario šakom u glavu, a nju je pljusnuo. Dok je odlazio nogom je udario po njenom Mercedesu, a na njegovom Audiju razbio je plastiku retrovizora. Policija ga je uskoro pronašla i prijavila za nasilje u obitelji, prijetnju, tjelesnu ozljedu i oštećenje tuđe stvari na štetu bivše te za nasilničko ponašanje, prijetnju i oštećenje tuđe stvari na štetu muškarca.

Oboje oštećenika zatražili su liječničku pomoć. Muškarcu nisu evidentirane ozljede, dok je ženi utvrđeno crvenilo na licu.

Vaša reakcija na temu