Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ugooprema: Opremamo mnogo ugostiteljskih objekata u Splitsko-dalmatinskoj županiji
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Ugooprema: Opremamo mnogo ugostiteljskih objekata u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Naša splitska poslovnica se nalazi u Vukovarskoj ulici prema City centru

Gastrogroupa d.o.o., odnosno njezina poslovnica Ugooprema, tvrtka sa sjedištem u Osijeku, na GASTPro je stigla kako bi izložila svoje proizvode, a radi se o ugostiteljskoj opremi i namještaju.

- Iako smo prvi put na ovom sajmu, dugi niz godina izlažemo i u Hrvatskoj i u inozemstvu - kazala nam je menadžerica poslovnog centra Split Dajana Vujčić.

- Nudimo proizvode iz cijele palete termike, rashladne uređenja, sve potrebno za catering. Naša splitska poslovnica se nalazi u Vukovarskoj ulici prema City centru, a imamo poslovnice i u Zagrebu, Poreču, Osijeku i Beogradu. Na području Splitsko-dalmatinske županije opremamo mnoštvo ugostiteljskih objekata, njihove kompletne kuhinje... - dodala je.

Vaša reakcija na temu