Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UHIĆEN ČIOVSKI PIROMAN? Policija privela jednu osobu

UHIĆEN ČIOVSKI PIROMAN? Policija privela jednu osobu

'Od izbijanja požara bili smo na trenu i prikupljali informacije', poručila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske

Policija je uhitila i u službene prostorije privela jednu osobu za koju se sumnja da ima veze s izbijanjem današnjeg velikog požara, odnosno više njih, u Okrugu na Čiovu.

'Za sada vam mogu samo potvrditi da je jedna osoba privedena. Od izbijanja požara bili smo na terenu i prikupljali informacije', kazala je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Antonela Lolić

Podsjetimo, već za vrijeme gašenja požara Čiovom se pronijela vijest kako su nadzorne kamere s jednog objekta snimile dvojac na motociklu da odbacuje zapaljivu tvar u borovu šumu te izaziva požar. Je li u policiji netko s tog motocikla, nismo mogli doznati. 

Vaša reakcija na temu