Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhićen Goran Kotur, kolegica ga prijavila za prijetnje

Uhićen Goran Kotur, kolegica ga prijavila za prijetnje

Incident se dogodio u uredu ravnatelja Lučke uprave

Goran Kotur, potpredsjednik splitskog SDP-a, kratko vrijeme i predsjednik, uhićen je zbog sumnje da je prijetio smrću šefici Ureda ravnatelja Lučke uprave. Kotur također radi u Lučkoj upravi kao šef Odjela za razvoj i istraživanje tržišta.

Policija ga je privela u petak navečer, a incident zbog kojeg ga je kolegica prijavila odvio se u jutarnjim satima u kancelariji ravnatelja Lučke uprave Vice Mihanovića. Za komentar smo pitali ravnatelja koji nam je kazao da u tim trenutcima nije bio tu i da zaista ne zna što se dogodilo te da ne bi komentirao.

S druge strane, predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević nam je rekao kako je šokiran.

'Šokiran sam. Radi se o osobi koju poznajem godinama i ne mogu nego biti iznenađen i tužan. Istraga će pokazati o čemu se radi. Svako nasilje ili prijetnja nasiljem su neprihvatljivi, a mogu vas obavijestiti da je Goran Kotur dao zahtjev za mirovanje svog članstva u SDP-u', poručio je Matijević.

Cijelo jutro policija ispituje zaposlenike koji su mogli svjedočiti činu. I prije sedam godina Kotur se također našao pod optužbama za nasilje, ali tada od stranačke kolegice koja slučaj nije prijavila policiji i demantirala je priče kada su se pojavile prvi put u medijima.

Vaša reakcija na temu