Uhićen još jedan torcidaš osumnjičen za napad u Uzdolju

Uhićen još jedan torcidaš osumnjičen za napad u Uzdolju

Mladić je predan pritvorskom nadzorniku

Šibenska je policija dovršila istragu nad 19-godišnjakom kojeg su osumnjičili za nasilničko ponašanje u vezi zločina iz mržnje, oštećenje tuđe stvari i nanošenje tjelesnih ozljeda  37-godišnjoj vlasnici ugostiteljskog objekta i još četiri osobe. 

Utvrdili su da je kao pripadnik Torcide 21. kolovoza s ranije prijavljenima uputio u Uzdolje znajući da se u tom ugostiteljskom objektu prati nogometna utakmica Crvene zvezde Young Boysa, a namjera im ej bila napasti one koje zateknu u objektu. 

- Nakon dolaska u Uzdolje parkirali su vozila uz cestu u blizini ugostiteljskog objekta oštećene, nakon čega je jedan od prijavljenih izašao iz vozila i otišao pješice u navedeni kafić s ciljem izviđanja, gdje se zadržao kraće vrijeme, izvidjevši situaciju o gostima kafića, a potom se vratio do osumnjičenih. Potom se osumnjičeni, zajedno s ostalim prijavljenima, oko 22.15 osobnim vozilima dovezao ispred ugostiteljskog objekta u koji su zajedno ušli te maskiranih lica tzv. fantomkama, majicama i maramama, noseći u rukama razne drvene i metalne predmete, dok su vozači ostali čekati u vozilima - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Ulaskom u ugostiteljski objekt osumnjičeni je, s ranije prijavljenim, zbog mržnje na nacionalnoj osnovi, verbalno vrijeđao vlasnicu ugostiteljskog objekta i zatečene goste, uništavajući inventar ugostiteljskog objekta palicama. Potom su zatečene goste u objektu, palicama napali i  njih petero lakše ozlijedili, među kojima i jednog  maloljetnika.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51149, "");
Pregledaj komentare