Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhićen Splićanin osumnjičen za napad na Britance u centru grada, sumnjiče ga za pokušaj ubojstva i tešku ozljedu

Uhićen Splićanin osumnjičen za napad na Britance u centru grada, sumnjiče ga za pokušaj ubojstva i tešku ozljedu

Gosti iz Britanije završili su u bolnici s porezotinom vrata i slomljenim nosom

Splitska policija uhitila je osumnjičenog za napad na dvojicu 20-godišnjih Britanaca koji su nakon sukoba u Milićevoj ulici u petak navečer završili u bolnici, jedan s porezotinom vrata, a drugi sa slomljenim nosom.

Osumnjičeni ima 23 godine i dobit će prijavu za pokušaj ubojstva i nanošenje teške tjelesne ozljede. Tijekom dana trebali bi ga privesti na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Te večeri u Milićevoj je došlo do sukoba veće skupine turista iz Britanije i domaćih momaka. Osumnjičeni je naknadno došao i uključio se u sukob. Nije poznato čime je nanio reznu ranu vrata 20-godišnjem Britancu.

Vaša reakcija na temu