Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Uhićeni maloljetni razbojnici koji su 'operirali' po Zadru

Uhićeni maloljetni razbojnici koji su 'operirali' po Zadru

Protiv njih je podnesena kaznena prijava

Zadarska je policija uhvatila trojicu maloljetnika koje su osumnjičili za više razbojništava koje su u studenom prošle godine počinili u zadarskim trgovinama. 

Utvrdili su da su 16-godišnjak i 17-godišnjak počinili razbojništva u četiri trgovine i to 11. studenog u trgovini u Ulici Ljudevita Gaja, tri dana poslije u trgovini u Ulici Grigora Viteza, 19. studenog su najprije pokušali počiniti razbojništvo u trgovini Ulici Stjepana Radića, a potom su uspjeli uz prijetnju opljačkati trgovinu na Put kotarskih Serdara. 

Mlađega su osumnjičili i da je s drugim 17-godišnjakom 27. studenog u 19.40 sati u trgovini u Molatskoj ulici uz prijetnju ukrao novac, a isto tako da su tijekom večeri 25. studenog, nešto iza 19 sati pokušali uz prijetnju otuđiti novac u trgovini u Ulici Mate Balote u Zadru. Prema maloljetnicima je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog razbojništva.

Vaša reakcija na temu