Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com UHIĆENJE U KAŠTELIMA Razbojnik pokušao progutati ukradene novčanice

UHIĆENJE U KAŠTELIMA Razbojnik pokušao progutati ukradene novčanice

Pritvorskom nadzorniku je predan 30-godišnjak

Policija je u subotu navečer uhitila 30-godišnjaka kojeg su osumnjičili za razbojništvo i pokušaj razbojništva u Trogiru. 

Kako su izvijestili, u subotu je najprije ušao u jednu prodavaonicu s motorističkom kacigom na glavi. Zatražio je novac, ali je u tom trenutku u trgovinu ušao kupac pa se razbojnik prestrašio i pobjegao. 

Nakon pet minuta je ušao u drugu trgovinu gdje je na isti način od zaposlenice tražio novac. Odgurnuo ju je i uzeo novac iz kase. Nakon pet sati policajci su na području Kaštela uhitili 30-godišnjaka. Pružao je otpor, a pokušao je i progutati ukradene novčanice. 

Uz kaznenu prijavu je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu