Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Uhvaćen 19-godišnjak koji je BMW-om driftao po Zapadnoj obali

Uhvaćen 19-godišnjak koji je BMW-om driftao po Zapadnoj obali

Prijavljen je zbog narušavanja reda i mira i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Splitska je policija dovršila istragu nad 19-godišnjakom koji je prije osam dana BMW-om divljao po Zapadnoj obali. Video na kojem se vidi kako drifta po rotoru objavljen je na društvenim mrežama, a nakon toga je policija krenula u potragu za počiniteljem. 


Utvrdili su da je oko 23.30 sati BMW-om počinio prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno da je drskim ponašanjem narušavao red i mir građana. 

S obzirom na to da je na BMW-u utvrđena tehnička neispravnost prijavljen je i zbog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv njega je podnesen odgovarajući optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Vaša reakcija na temu